Residenz Edelalm Top 7 | AT-11238 | 8 pers. vakantiehuis Brixen im Thale

Dit fris ingerichte appartement is geschikt voor 8 personen en ligt op een centrale lokatie in het sfeervolle dorpje Brixen im Thale. Het is onderdeel van het kleinschalige appartementencomplex Residenz Edelalm, met uitzicht op de prachtige Kitzbüheler Alpen.

De gondelbaan met aansluiting op het ski- en wandelgebied Wilderkaiser-Brixental naar Westendorf of Hoog Brixen, bevindt zich op 1,3 km afstand. De skibus stopt vrijwel voor de deur (100 m) en de Tanzerabfart (dalafdaling) komt op enkele tientallen meters aan de overzijde van het appartement uit. Vlakbij zijn tal van restaurants en winkels.

Het appartement heeft ook een eigen skiberging met wasmachine en ligt op de begane grond van de residentie. Langs de volledige achter zijde (op het zuiden!) vind je een ruim zonnig terras met zithoek en een fantastisch uitzicht op de Choralp.

Parkeerplaatsen/Oplaadstation: Top 7 heeft 2 parkeerplaatsen, waarvan 1 onder een carport met een eigen oplaadstation voor elektrische auto’s. In overleg met de beheerder kan hiervan gebruik gemaakt worden. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 386.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...