Narrenkogel | AT-3439 | 5 pers. vakantiehuis Umhausen

Trakteer jezelf op een heerlijke vakantie in Oostenrijk en kom tot rust in dit appartement met een fraai uitzicht. Met haar ligging aan de voet van de Acherkogel is het ideaal voor vakanties met het gezin.

Umhausen ligt 62 km ten zuidwesten van Innsbruck, in een regio die zich uitstekend leent voor fiets- en wandeltochten. Het centrum ligt op 500 m lopen van de accommodatie en je vindt er gezellige restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse benodigdheden. Maak zeker een keer een ritje met de Oetz-Hochoetz bergtrein. Die brengt je van 813 meter hoogte naar een uniek wandelgebied op ruim 2000 meter hoogte.

Landhuis Bergheim is vrijstaand en aan een doodlopende weg gelegen, op een zonnig en rustig plekje bij Umhausen. De vakantiewoning bevindt zich op de 1ste etage, is uitstekend verzorgd en beschikt over een balkon vanwaar je een fraai uitzicht geniet. Het huis is tevens voorzien van een terras, lig-/speelweide en tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak en een tafeltennistafel aanwezig.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 989.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...