Das Herrenhaus | AT-1656 | 4 pers. vakantiehuis Dellach im Drautal

Das Herrenhaus (op ca. 660m hoogte) ligt op een heuvel aan de bosrand van Dellach. Het huis beschikt over in totaal 12 appartementen. Uw appartement is stijlvol ingericht (ca. 70m2), gelegen op de begane grond of de eerste verdieping en is zeer geschikt voor vakantiegangers die van een comfortabel verblijf houden.

Das Herrenhaus is in een idyllisch en rustig park gelegen. Vanaf uw appartement heeft u dan ook een schitterend uitzicht over dit park en het zuidelijke gedeelte van het Jaukengebergte. De omgeving is ideaal voor mensen die ontspanning zoeken. In het park kunt u tafeltennissen en barbecuen. In de directe omgeving van het vakantiehuis starten bewegwijzerde wandelroutes en lange fietsroutes. Fietsen kunt u hier gratis lenen en de wasmachine gratis gebruiken!

De huiseigenaar van dit vakantiehuis beschikt over een privé ligweide met een hut aan de Weissensee, waar u ‘s zomers heerlijk kunt zonnebaden. Verder kunt u in de zomer veel plezier beleven in het buitenzwembad van Dellach. Dit zwembad biedt volop plezier voor de hele familie. U vindt hier een wildwaterbaan, verschillende glijbanen, een paddestoelfontijn, een kinder- en sportbad, een mooi terras met restaurant en een ligweide. Voor golfliefhebbers ligt er een schitterende golfbaan direct aan de Drau. De golfbaan biedt voor zowel beginners als gevorderden vele mogelijkheden.

Kortom; Dellach en omgeving zijn voor zowel jong als oud een waar vakantieparadijs!

– Uw appartement kan zowel op de begane grond als de eerste verdieping gelegen
zijn. Wanneer uw appartement op de begane grond ligt, beschikt u over een
terras en indien uw appartement op de eerste verdieping gelegen is over een
balkon.
– Het appartement kan qua inrichting enigzins afwijken van de getoonde foto’s,
het comfortniveau is echter zoals beschreven.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 601.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...