Chalet Grünwald Resort – 4-5 personen | Sölden | Sölden (Ötztal)

Chalet Grünwald Resort - 4-5 personen

Het Grünwald Resort ligt direct aan de piste en heeft, door de ligging op een heuvel, een spectaculair uitzicht over Sölden. Je kunt vanuit het Grünwald Resort met de ski’s naar de Gigijochbahn (rode piste, nummer 21). Mocht je liever de skibus willen pakken, dan stopt deze voor de deur.
Het Grünwald Resort bestaat uit een hoofdgebouw met 5 appartementen, 6 omliggende chalets, een restaurant ‘Panorama Alm’ (geopend tot 22.00 uur)met bijbehorende après-ski.
Het centrum van het levendige en gezellige Sölden bevindt zich op ca. 1500 meter afstand. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, bars en après-ski mogelijkheden.
In het hoofdgebouw is een skiberging met skischoenendroger. Ook is er in het Grünwald Resort een wasmachine (€ 5,00 per keer) en bieden zij volgende service aan: broodjesservice, boodschappenservice bij aankomst, ontbijt en skipas verkoop.
In de meeste appartementen en chalets bevindt zich een Nespresso koffiemachine. Het gaat hier echter om een zeer speciale editie en hier zijn speciale cups voor nodig die alleen in de receptie verkrijgbaar zijn (tegen betaling).

Prijzen vanaf: 1645.00 (check hier actuele prijs)
chalet
aan de piste
sauna (privé)
wasmachine

Oppervlakte: 75 m²

Afstand tot winkel: 1500 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 5 meter
Afstand tot skilift: 300 meter (Gigijochbahn)
Skipas: Water en energie

Extra kosten:
Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat p.p. € 24.50
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar p.p. € 3.50

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de leukste wintersport aanbiedingen 

You have Successfully Subscribed!