Chalet Claudia Kitzbüheler Alpen | AT-9320 | 4 pers. vakantiehuis Mittersill

In een rustig, maar toch centraal gelegen deel, van Mittersill is deze prachtige vakantiewoning gelegen. Via een eigen ingang beschik je op de begaande grond over een zeer ruime en gezellige woonkamer met open keuken. Het “privé” terras is een heerlijk verlengstuk van je vakantiewoning.
Via een open trap bereik je de 1e etage met een open slaapkamer welke op de balustrade is gelegen. Daarnaast beschik je over nog een slaapkamer en een badkamer. Een perfecte vakantiewoning voor families. Voor je auto is er een carport, lekker koel in de zomer en sneeuwvrij in de winter.
‘s Winters biedt de omgeving van Mittersill vele mogelijkheden! Diverse winterwandelwegen, arresleetochten en het langlauftraject starten vlakbij het vakantiehuis. Op loopafstand vertrekt de gratis skibus, welke u in enkele minuten in het skigebied „Kitzbühel“ brengt. Na een inspannende vakantiedag kunt u tevens ontspannen in het openbare binnenbad met sauna, dat slechts op 500m van het vakantiehuis gelegen is.
‘s Zomers komt u ook volledig aan uw trekken. Er zijn talrijke excursies mogelijk! Het Mittersiller zwembad biedt plezier voor jong en oud. Verder worden er wandelingen door het „Nationalpark Hohe Tauern“ georganiseerd. Het parkcentrum is direct naast het vakantiehuis gelegen.
Door de centrale ligging is Mittersill zowel ‘s zomers als ‘s winters de ideale vakantiebestemming voor u!

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 519.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...