Chalet Andreas Hofer – 12-14 personen | Mayrhofen | Zillertal

Chalet Andreas Hofer - 12-14 personen

Andreas Hofer zijn twee mooie in Canadese blokhut stijl gebouwde chalets, die geschakeld zijn. De chalets kunnen zowel apart als gezamenlijk gehuurd worden. De chalets Andreas Hofer zijn in een bosrijke omgeving, bovenin Mayrhofen gelegen. Het gezellige centrum van Mayrhofen met diverse winkels, bars en restaurants is gelegen op ca. 10 minuten lopen. Het is ook mogelijk om binnen 5 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte te lopen, vanwaar de skibus je in 10 minuten naar het centrum en de Penkenbahn brengt. Met deze lift kom je in het grootste skigebied van het Zillertal.
De eerste ski-afdaling (naar de Ahorncabinelift) is lopend bereikbaar in 300 meter. Deze lift is gelegen op ca. 800 meter van het chalet, de Penkenbahn op ca. 1,1 km.
De chalets zijn met elkaar verbonden door een gezamenlijke entree, waar zich ook de verwarmingsruimte en een toilet bevinden. In de tuin bevinden zich een grill en de sauna hut met een oppervlakte van 6 m², deze is om de dag te gebruiken door chalet 1 en chalet 2.

Prijzen vanaf: 1450.00 (check hier actuele prijs)
chalet
open haard / houtkachel
sauna (gemeenschappelijk)

Oppervlakte: 180 m² – (2 x 90)

Afstand tot winkel: 400 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 300 meter (Via een bospaadje bereikbaar)
Afstand tot skilift: 800 meter
Skipas: Water en energie

Extra kosten:
Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat per verblijf € 180.00
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar p.p. € 1.50

Dit vind je misschien ook leuk...