Bibergappartement | AT-10115 | 4 pers. vakantiehuis Saalfelden am Steinernen Meer

Werkelijk op een unieke locatie, zonnig en hoog boven Saalfelden op 1443 meter hoogte is deze berghut met meerdere appartementen gelegen. In de winter de ideale locatie voor rustzoekers, sneeuwschoen wandelaars en om ski touren te maken. In de zomer zit je midden in de natuur met volop wandel en mountainbike mogelijkheden. De route er naar toe is al zeker de moeite waard door het prachtige panorama. In de zomer kun je met de auto tot aan de berghut komen via een 4 km lange onverharde weg. In de winter kun je parkeren op 1120 meter hoogte waarna je te voet of met een sneeuwscooter verder kunt. Mocht de toegangsweg voor jou toch lastig te berijden zijn, dan is er een (betaalde) shuttleservice tot 1120 meter hoogte. Door de ligging direct aan de winterrodelbaan kun je met de slee terug naar het dal afdalen.
Je appartement is op de 1e etage gelegen en is ideaal voor 2 volwassenen, of 2 personen en maximaal 2 kinderen. Je mag gebruik maken van de gezamenlijke tuin en de eigenaar bied in zijn gezellige berghut ontbijt, lunch en avondeten aan.
Bijzonderheden: In de winter is 1x transport me de sneeuwscooter op de aankomst en vertrek dag inbegrepen. Wil je hier vaker gebruik van maken, dan kan dit in overleg en tegen betaling van € 6,00 per persoon met een minimum van € 12 en een maximum van € 24 per rit.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 303.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...