Berghuette | AT-6046 | 4 pers. vakantiehuis Oberau

Wie droomt er niet van: uw vakantie doorbrengen in een echte berghut. Heerlijk vrij in de natuur, rondom rust en ruimte, maar toch in enkele ogenblikken midden in het gezellige dorpje Oberau. Dit ervaart u tijdens de vakantie in dit geheel in hout opgetrokken Chalet.

Het Chalet is alleen te voet bereikbaar, de toegang gaat over een deels steil voetpad, de parkeerplaats bevindt zich op ca 100 meter. U bewoont de bovenste etage waarvan de inrichting knus en gezellig is.

De woonkamer heeft direct toegang tot het balkon waarvandaan u een prachtig uitzicht hebt. Naast de aparte keuken is er één slaapkamer met badkamer. In de woonkamer is er een 2-persoons slaapbank.

Oberau is één van de vier kerkdorpen in het hoogdal Wildschönau. Natuurbeleving en ouderwetse gezelligheid staat hier voorop. In de directe omgeving zijn volop wandel en sport mogelijkheden en een heerlijk zwembad.

In de winter staan meer dan 70 km aan pistes tot uw beschikking. Kortom een heerlijke locatie om uw vakantie door te brengen.

Bijzonderheden: de “Wildschönau Sommercard” is bij de prijs inbegrepen.

________________________________________________________________

Prijzen vanaf: 388.00 (controleer hier beschikbaarheid)

________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...