Appartement Babsi – 2-4 personen | Viehhofen (bij Saalbach) | Skicircus Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn

Appartement Babsi - 2-4 personen

De appartementen Babsi zijn gelegen in Viehhofen, een klein dorpje vlakbij het bekende Saalbach en Hinterglemm. Op 100 meter van appartementen Babsi vind je een oefenweide en skischool. Direct bij het appartement stopt de skibus die je in slechts 10 minuten naar de skilift Schönleitenbahn in Vorderglemm brengt. Met deze lift kom je in het aaneengesloten skigebied van Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn. Aan het einde van de dag kun je vanaf de Asitzberg via de 7,5 km lange blauwe piste (Nr. 68) weer terug skiën tot de oefenweide.
De appartementen Babsi liggen op ca. 700 meter van de supermarkt. In Viehhofen vind je verder een aantal restaurants en een sportwinkel. Voor meer winkels, eetgelegenheden en tevens après-skibars kun je uitstekend terecht in Saalbach, op ca. 7,5 km afstand.
In het kleinschalige gebouw vind je drie ruime, sfeervol ingerichte appartementen. Verder is er een skiberging en er zijn parkeerplaatsen. Broodjesservice is mogelijk.
Als gast van appartement Babsi mag je gratis gebruikmaken van de fitness- en wellnessruimte met sauna, douche en relaxruimte in appartement Glemmy, op 600 meter afstand.
Het agentschap waar je de sleutel ophaalt bevindt zich in Maishofen, op ca. 6,5 km vanaf appartement Babsi. Als je met de auto komt, rijd je hier praktisch langs!

Prijzen vanaf: 315.00 (check hier actuele prijs)
appartement

Oppervlakte: 50 m²

Afstand tot winkel: 700 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 100 meter (dalafdaling Nr. 68)
Afstand tot skilift: 100 meter (Babylift Viehhofen)
Skipas: Wi-Fi internetverbinding

Extra kosten:

Dit vind je misschien ook leuk...