Das Jochelius | Nauders

Nauders am Reschenpass – Bergkastel

Het in 2017 nieuw gebouwde hotel Das Jochelius ligt op een rustige plek op een hoogte van 1.900 m midden in het skigebied van Nauders. ‘s Morgens kunt u dus één van de eersten op de piste zijn en ‘s avonds kunt u gemakkelijk tot aan de accommodatie afdalen (ski-in en ski-out!). Winkels en restaurant bevinden zich in het dal, in het dorp Nauders.

Het comfortabele hotel biedt een heerlijk uitzicht op de bergen en beschikt over een receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, bar, restaurant, verblijfsruimte alsmede een verwarmbare en afsluitbare skikast voor elke kamer.

De reis naar het berghotel is alleen met de Bergkastelbahn mogelijk (tot 16 uur) of als u niet skiet met de Jochelius-Express (van 09 tot 16 uur). Vanaf het bergstation bereikt u dan op uw ski’s via de Goldsee-afdaling het hotel. Uw bagage wordt vanaf het dalstation (bij de parkeerplaats van de bergbaan Nauders) direct naar uw geboekte kamer vervoerd (bagagetransport op aankomst- en vertrekdag inbegrepen). Uw auto kunt u gratis bij het dalstation van de Bergkastelbahn parkeren (gereserveerde parkeerplaatsen voor hotelgasten). Als u een skipas heeft geboekt, kunt u deze al op de dag van aankomst vanaf 15 uur gebruiken. De geboekte skipas ontvangt u bij het Jochelius Anreisehaus. Niet-skiërs worden verzocht zich een dag voor aankomst bij het hotel te melden om de transfer naar het hotel te garanderen.

Prijs v.a: 1169.00 euro (klik hier voor beschikbaarheid en prijs)

Lift;Bar;Aan de piste;Internet;Huisdieren mogelijk;

Toeristenbelasting: ca. € 2,80 per persoon/nacht

2-persoonskamer/bijzetbed douche/wc, AI light
afstand tot de piste: 50

Inclusief:
Badjas te leen
Verzorging zoals geboekt
Wi-Fi
2-, 3- of 6-daagse skipas Zwei Länder Skiarena (Waarde van de skipas tot € 234,50) Uitzonderingen zie boekingsproces
Infraroodcabine op de kamer
Welkomstdrankje
Kluis (in de kamer)
Bagagetransport op de aankomst- en vertrekdag
Kinderbed (volgens beschikbaarheid)
Kinderstoel (volgens beschikbaarheid)

Dit vind je misschien ook leuk...