Chalet Almdorf Waldesruh – 8 personen | Sölden | Sölden (Ötztal)

Chalet Almdorf Waldesruh - 8 personen

De chalets Waldesruh zijn gelegen boven Sölden, aan de rand van het bos, in de wijk Infang. Op 150 meter van de chalets vind je al de piste die naar het dalstation van de Gaislachkogelbahn voert (via de weg is dit 2,5 km afstand). Het Mittelstation is gelegen op 1,4 km afstand. Bij goede sneeuwcondities is het mogelijk om naar de chalets terug te skiën. Het levendige centrum van Sölden met vele bars, restaurants en winkels ligt op 3,5 km.
Het kleinschalige Almdorf Waldesruh bestaat uit vijf comfortabele chalets. Ze zijn in Tiroolse stijl gebouwd (2007), waarbij veel hout is gebruikt en hebben een sfeervolle, landelijke inrichting. De chalets zijn allen voorzien van een infrarood sauna, open haard en tevens centrale verwarming. Er is een broodjesservice mogelijk en er kunnen biologische producten, zoals melk eieren en boter, gekocht worden bij de naastgelegen boerderij. Ook is het mogelijk om hier een ontbijt of diner te boeken.
Bij het Almdorf zijn parkeerplaatsen en een eigen curlingbaan aanwezig. Om Waldesruh te bereiken is bij veel sneeuwval aan te raden om sneeuwkettingen mee te nemen!

Prijzen vanaf: 3575.00 (check hier actuele prijs)
chalet
open haard / houtkachel
sauna (privé)

Oppervlakte: 140 m²

Afstand tot winkel: 1900 meter
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste: 150 meter
Afstand tot skilift: 2600 meter (Gaislachkoglbahn Talstation)
Skipas: Water en energie

Extra kosten:
Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat p.p. € 25.00
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar p.p. € 3.00

Dit vind je misschien ook leuk...